Teraz jest 2019-11-21, 05:30

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2017-08-18, 11:31 
Offline

Dołączył(a): 2017-08-18, 11:14
Posty: 4
Witam, razem z znajomym mamy w planach otworzyć niewielki zakład, zajmujący się produkcją żywności. Oczywiście już na wstępie obaj zdajemy sobie sprawę, że przy takim przedsięwzięciu środowisko pracy powinno być sterylne, a pracownicy odpowiednio wykwalifikowani - wszystkie osoby pracujące mają wpływ na bezpieczeństwo żywności produkowanej w zakładzie. Czy ktoś na forum orientuje się może gdzie można byłoby zgłosić się, w celu odbycia jakichś szkoleń (gwarantujących certyfikat) z branży spożywczej ? Zastanawiamy się np. nad odbyciem szkolenia organizowanego przez biuro naukowo techniczne Sigma - https://www.bnt-sigma.pl/. Zależy nam na szkoleniach dotyczących procesów pasteryzacji i sterylizacji wyrobów spożywczych. Jeżeli znacie jakieś godne polecenia szkolenia na ten temat, to proszę o ich podanie. Z góry dziękuję


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

© Times Press sp. z o.o. 2014 | Version 2.2.09.2014
Registered in Poland Registered office: Piastowska 46/1, Jelcz-Laskowice, 55-220




www.BusinessTimes.pl nie ponosi odpowiedzialności za decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie informacji zamieszczonych w serwisie,
ani za szkody poniesione w wyniku decyzji inwestycyjnych podjętych na podstawie treści, które zawiera www.BusinessTimes.pl.