Teraz jest 2020-08-10, 11:29

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-07-31, 13:59 
Offline

Dołączył(a): 2011-07-31, 13:56
Posty: 2
Witam

W przypadku, gdybym zajął się importem z Chin, trzeba by było załatwić jakiś magazyn do składowania. Gdzie znaleźć dobrą i tanią ofertę?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-31, 16:43 
Offline

Dołączył(a): 2011-07-31, 10:51
Posty: 37
hmm zależy gdzie chcesz ten magazyn znaleźć jeśli w takiej warszawie to żaden problem znaleźć ale jak np jakieś mniejsze miasteczka to ciężko będzie.

ale wejdz tutaj i poszukaj http://wynajem.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-31, 21:43 
Offline

Dołączył(a): 2011-07-19, 17:41
Posty: 48
to zależy co dokładnie chcesz importować, bo wiadomo że w zależności od gabarytów rzeczy będzie trzeba odpowiednio się przystosować


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 01:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-07-29, 14:32
Posty: 132
Nie tylko od gabarytów, ale także od wymaganych warunków przechowywania. Jeśli wymagana jest odpowiednia temperatura lub wilgotność, cena rośnie diametralnie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 10:08 
Offline

Dołączył(a): 2011-07-31, 13:56
Posty: 2
Chodzi głównie o elektronikę, może być wysokiego składowania.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 11:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-07-29, 14:32
Posty: 132
Z tym akurat nie powinno być problemu. Możesz dowiedzieć się, czy firma spedycyjna, która będzie dla Ciebie zajmowała się transportem, ma podpisane jakieś umowy partnerskie. Może szwagier właściciela też działa w branży ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 13:33 
Offline

Dołączył(a): 2011-07-19, 17:40
Posty: 48
dokładnie z elektroniką nie powinno być problemów. Wpisz na google magazyn i miejscowość, w której ma się znajdować coś powinno się znaleźć


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 16:31 
Offline

Dołączył(a): 2011-08-01, 16:28
Posty: 1
Trafiłem na świetną wyszukiwarkę magazynów. Firma Jartom oferuje magazyny w całej PL. Mają ją na swojej stronie www.jartom.pl i na www.oferty.biz.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 16:35 
Offline

Dołączył(a): 2011-08-01, 16:33
Posty: 2
No Jartom tego co słyszałem jest dobry. Czyli problem masz rozwiązany na przyszłość :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-08-01, 17:46 
Offline

Dołączył(a): 2011-07-31, 17:31
Posty: 33
To jak duzy ma być magazyn i w jakiej miejscowości ? Postaram się sam też czegoś dla Ciebie poszukać. myślę że nie będzie problemu z tym magazynem ponieważ sam mam jeden w katowicach do wynajecia. kiedyś zajmowałem się handlem więc był mi potrzebny, teraz stoi pusty


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2013-06-27, 09:02 
Offline

Dołączył(a): 2013-01-08, 23:06
Posty: 266
jeśli chcesz importować sporą liczbę towaru i potem jeszcze składować to w Polsce to może pomóc Ci firma transportowa oni nie dosyć, ze ogarnąć wszystkie sprawy celne związane z transportem to oferują jeszcze magazynowanie towarów


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 
google adsense
Szczegóły postu
PostNapisane: 2013-10-08, 14:36 
Offline

Dołączył(a): 2013-10-08, 14:23
Posty: 9
Lokalizacja: Kraków
Najlepiej gdybyś miał jakiś własny garaż albo piwnice.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2014-10-16, 17:54 
Offline

Dołączył(a): 2014-10-16, 17:51
Posty: 2
ja mam taki moduł Import Hurtowni / XML do PrestaShop jest to integracja, która umożliwia szybkie import jak i aktualizację dowolnej ilości produktów, kategorii i wszystkich danych z pliku XML dostarczonego przez hurtownika lub producenta. http://x13.pl/integracje-prestashop/127-import-xml-do-prestashop.html


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 2015-01-20, 13:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2014-12-15, 19:22
Posty: 7
Lokalizacja: Polska
Tu nie ma co testować. W magazynie CTRL i Y i masz import z excella. Wskazujesz jakie dane ma importować do magazynu i to wszystko.Robiłem to setki razy. Działa bez problemu

---------------------------------------
wiec o moich fascynacjach terapia psicologica para ninos, terapia si ambasada amerykanska w warszawie
zobacz


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron
© Times Press sp. z o.o. 2014 | Version 2.2.09.2014
Registered in Poland Registered office: Piastowska 46/1, Jelcz-Laskowice, 55-220




www.BusinessTimes.pl nie ponosi odpowiedzialności za decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie informacji zamieszczonych w serwisie,
ani za szkody poniesione w wyniku decyzji inwestycyjnych podjętych na podstawie treści, które zawiera www.BusinessTimes.pl.